Відбулася робоча зустріч щодо проекту Twinning для Держенергоефективності

13 березня 2013 року відбулася робоча зустріч щодо реалізації проекту Twinning «Удосконалення нормативно-правової бази у сфері енергоефективності та її наближення до вимог законодавства ЄС», бенефіціаром якого є Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Під час зустрічі було обговорено стан реалізації проекту, досягнення обов’язкових результатів, а також піднімалося питання щодо продовження терміну реалізації зазначеного проекту Twinning.

У заході взяли участь керівник проекту від консорціуму країн-членів ЄС, представник Міністерства навколишнього середовища, клімату та енергетики федеральної землі Баден-Вюртемберг Гаральд Хьофлік та експерт проекту Каміль Пашкевіч.


Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини