Відбулася робоча зустріч щодо підготовки контракту проекту Twinning для Держземагенства України

     17 липня 2013 року відбулася робоча зустріч з експертами щодо підготовки контракту проекту Twinning «Допомога в розвитку відкритого і прозорого ринку сільськогосподарських земель в Україні», бенефіціаром якого є Державне агенство земельних ресурсів України (далі – Держземагенство України).

     Під час зустрічі було обговорено проект Twinning-контракту, зокрема відповідність його структури Twinning Manual (2012), майбутні результати та заходи для реалізації зазначеного проекту Twinning. Крім того, було надано рекомендації від Адміністративного офісу програми Twinning щодо подальшого доопрацювання Twinning-контракту.

     Участь у зустрічі взяли постійний радник проекту Twinning для Держземагенства України Стефан Вербунт та керівник третього компоненту проекту Twinning для Держземагенства України Віллемінван Асселт.

     Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва Сергій Копань та головний консультант сектору координації проектів Twinning Ольга Денисюк.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини