Відбулася робоча зустріч щодо підготовки проекту Twinning для Держтуризмкурорту України

25 липня 2013 року відбулася робоча зустріч із представниками Державного агентства України з туризму та курортів стосовно підготовки проекту Twinning «Вдосконалення нормативно-правової бази України в сфері туризму, відповідно до європейських норм».

Під час зустрічі було обговорено особливості залучення допомоги ЄС у рамках інструменту Twinning та надано рекомендації щодо розробки  технічного завдання для рамкових експертів та розробки детального технічного завдання проекту Twinning.

Від Державного агентства України з туризму та курортів у зустрічі взяли участь начальник управління розвитку туризму і курортів Шенін Андрій, завідувач сектору міжнародних відносин та протоколу Полуніна Ольга, головний спеціаліст відділу туристичної інфраструктури управління розвитку туризму і курортів Гула Анастасія.

 Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору координації проектів Twinning Лучинська Ірина, головний консультант відділу управління  проектами Якущенко Ян.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини