Відбулось експертне обговорення оновленого проекту Міграційного профілю України

6 вересня 2013 року в Міністерстві соціальної політики України відбулося ознайомлення з проектом Міграційного профілю України. Цей документ розроблявся за участю міжнародних незалежних експертів з питань зайнятості та міграції з урахуванням міжнародного досвіду в країнах Європи.

Мета документа Міграційного профілю України - якісна оцінка ситуації щодо міграційних процесів в Україні.

Міграційний профіль України з врахованими пропозиціями і зауваженнями державних органів влади буде розміщений на сайті Державної міграційної служби України в кінці грудня цього року.

В обговоренні проекту взяли участь міжнародний незалежний експерт з питань зайнятості та міграції Франческо Панзіка, головний спеціаліст відділу аналітично-методичного забезпечення Департаменту управління справами та регіонального розвитку Державної міграційної служби України Наталія Черкаська, представники заінтересованих міністерств та відомств, що залучені до виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму ЄС.

Від Національного агентства України з питань державної служби в обговоренні взяла участь завідувач сектору управління людськими ресурсами відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Олена Тороканець-Турченко.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини