Засідання Української частини Підкомітету № 7

10 вересня 2013 року у приміщення Міністерства освіти і науки України відбулось засідання Української частини Підкомітету № 7 «Наука та технології, дослідження та розробки, освіта, культура, громадське здоров’я, інформаційне суспільство та медіа» Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС під керівництвом першого заступника Міністра освіти і науки України – Голови Української частини Підкомітету №7 Євгена Суліми.

Метою засідання було обговорення стану виконання домовленостей, досягнутих під час шостого спільного засідання Підкомітету №7, та внесення пропозицій до порядку денного сьомого спільного засідання Підкомітету №7, яке планується провести 19 вересня 2013 року в м. Києві.

У заході взяли участь члени Української частини зазначеного Підкомітету – представники центральних органів виконавчої влади.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у засіданні взяла участь головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини