Відбулася робоча зустріч щодо підготовки контракту проекту Twinning для Держземагенства України

Представники Нацдержслужби України як національного координатора інструменту Twinning взяли участь у робочій зустрічі з експертами щодо підготовки контракту проекту Twinning «Допомога в розвитку відкритого і прозорого ринку сільськогосподарських земель в Україні» для Державного агенства земельних ресурсів України, яке відбулося 17 вересня 2013 року у приміщенні Нацдержслужби України.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо доопрацювання контракту проекту Twinning, зокрема питання підготовки бюджету та робочого плану. Крім того працівниками Нацдержслужби України було надано рекомендації щодо строків та особливостей планування експертних місій.

Участь у зустрічі взяли постійний радник проекту Twinning для Держземагенства України Стефан Вербунт та керівник проекту Twinning від країни-члена ЄС для Держземагенства України Ніек Босманс.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва Сергій Копань та головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 6 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини