Відбулась нарада щодо обговорення проекту Річної національної програми співробітництва Україна – НАТО.

18 вересня 2013 року у приміщенні Міністерства закордонних справ України відбулась нарада за участю заінтересованих міністерств і відомств України щодо представлення проекту Річної національної програми співробітництва Україна – НАТО на 2014 рік.

Метою зустрічі було обговорення результатів опрацювання проекту Річної національної програми співробітництва Україна – НАТО на 2014 рік з урахуванням пропозицій заінтересованих міністерств і відомств України, Місії України при НАТО, а також відповідних підрозділів Міністерства закордонних справ України.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у засіданні взяв участь завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва Сергій Копань.

 

Додатково: Річна національна програма співробітництва Україна – НАТО на 2014 рік має на меті забезпечення максимальної результативності партнерства України з НАТО у рамках наявних механізмів та інструментів співробітництва.

Виконання Програми сприятиме послідовному продовженню реформ у суспільно-політичній, безпековій, оборонній, економічній, правовій та інших сферах з урахуванням досвіду виконання річних програм співробітництва Україна – НАТО протягом 2009 – 2013 років у контексті європейської інтеграції. Програма відповідає визначеним Президентом України завданням щодо проведення широкомасштабних внутрішніх реформ, а також програмним засадам діяльності Уряду України.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини