Робоча зустріч з європейським експертом з моніторингу стосовно проекту Twinning для Міністерства інфраструктури України

20 вересня 2013 року відбулася зустріч з експертом з моніторингу від Європейської Комісії, який перебуває в Україні з метою оцінки реалізації проектів міжнародної технічної допомоги в рамках Європейського інструменту сусідства та партнерства.

 Під час зустрічі було здійснено огляд стану впровадження проекту Twinning для Міністерства інфраструктури України «Координація і розвиток мультимодального транспорту та логістичних процесів в Україні» та обговорено особливості імплементації зазначеного проекту.

 Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь в. о. заступника директора Адміністративного офісу програми Twinning Ірина Лучинська та головний консультант відділу управління  проектами Ян Якущенко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини