Проведено Всеукраїнську нараду-семінар щодо розвитку системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

25 вересня 2013 року у м. Одеса на базі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України проведено Всеукраїнську нараду-семінар на тему «Модернізація системи професійної підготовки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в контексті реалізації політики європейської інтеграції».

Захід організовано Нацдержслужбою України у співпраці з Національною академією державного управління при Президентові України та Одеським регіональним інститутом державного управління НАДУ.  

У нараді взяли участь представники Одеської обласної державної адміністрації, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, керівники територіальних управлінь Головдержслужби України, центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, а також вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку магістрів за спеціальностями галузі знань «Державне управління» та галузевих закладів післядипломної освіти.

Голова Нацдержслужби України В’ячеслав Толкованов представив основні результати річної діяльності Агентства у сфері розвитку системи професійного навчання персоналу органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підходи до модернізації професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в контексті реалізації політики європейської інтеграції.

Також В'ячеслав Толкованов зазначив, що процес реформування позитивно вплине на вдосконалення всієї національної системи професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування та процесів професіоналізації державного управління відповідно до потреб соціально-економічного розвитку країни.

Під час наради-семінару перший заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Лихач поінформувала про інноваційні моделі підвищення рівня професійної компетентності керівників державної служби та працівників служб персоналу державних органів в умовах модернізації державної служби.

Окрім того, за участю Голови Національного агентства України з питань державної служби В'ячеслава Толкованова, а також представників Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів та керівництва м. Одеса та області відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятника Дюку де Рішельє.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини