Відбулося засідання віртуального контактного аналітичного центру суб’єктів інтегрованого управління кордонами.

На засіданні віртуального контактного аналітичного центру, що проходило в Адміністрації державної прикордонної служби України розглянуто питання обміну відкритою статистичною інформацією між суб’єктами інтегрованого управління кордонами з питань протидії нелегальній міграції, а також проект стратегічного бюлетеня з питань прикордонної безпеки «Інтегроване управління кордонами в Україні - 2012».

Від Національного агентства України з питань державної служби в роботі віртуального контактного аналітичного центру взяв участь завідувач сектору проектів інформатизації Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юрій Щепотко.

Довідково: Відповідно до спільного наказу Адміністрації Держприкордонслужби, МВС, МЗС, Мінінфраструктури, Мінфіну, СБУ та Нацдержслужби України від 12 жовтня 2011 року № 453/423/737/288/1283/392/30 «Про затвердження Порядку обміну даними між суб'єктами інтегрованого управління кордонами» утворено віртуальний контактний аналітичний центр.

Контактним підрозділом, який входить до складу аналітичного центру від Національного агентства України з питань державної служби є Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини