Відбулося робоче засідання Адміністративного офісу програми Twinning

1 жовтня 2013 року відбулося чергове робоче засідання Адміністративного офісу програми Twinning під керівництвом Голови Нацдержслужби України В’ячеслава Толкованова.

У ході заходу було обговорено питання щодо результатів засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС, а також розглянуто пропозиції щодо внесення змін до Указу Президента України «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні».

Було окреслено питання впровадження Програми Всеохоплюючої інституційної розбудови (СІВ), зокрема щодо виконання Плану інституційної реформи у сфері виконання майбутньої Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Під час засідання також було обговорено питання щодо статусу проектів Twinning  та заходів у рамках інструменту TAIEX.

Окремо було розглянуто питання підготовки до Сьомої щорічної регіональної конференції з питань інституційної розбудови.

Крім того, під час засідання звернули увагу на основні напрями співпраці з Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), програмою SIGMA, а також впровадження Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони в рамках Державної цільової програми та співробітництва в рамках Робочої групи з питань адміністративної реформи.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Адміністративний офіс програми Twinning (АОП) функціонує при Національному агентстві України з питань державної служби та призначений здійснювати загальну координацію впровадження інструментів Twinning, TAIEX та програми CIB в Україні.

Нацдержслужба України є національним координатором Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини