Відбулася зустріч щодо використання інструментів інституційної розбудови для Національного агентства з акредитації України

09 жовтня 2013 року відбулася зустріч з представниками Національного агентства з акредитації України щодо використання інструментів інституційної розбудови.

Під час зустрічі було обговорено особливості впровадження інструменту Twinning, надано консультацію щодо підготовки проектної пропозиції та висвітлено основні засади підготовки проекту детального технічного завдання (Twinning Fiche). Також на зустрічі представлено інформацію щодо можливості залучення зовнішньої допомоги Європейської комісії в рамках інструменту TAIEX для Національного агентства з акредитації України.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь в.о. заступника директора Адміністративного офісу програми Twinning Ірина Лучинська та завідувач сектору координації заходів TAIEX Аліна Янкова.

 Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини