Відбулася робоча зустріч з європейським експертом щодо проекту Twinning для Мінінфраструктури України

10 жовтня 2013 року представниками Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС було організовано робочу зустріч з європейським експертом щодо підготовки проекту Twinning «Надання підтримки Міністерству інфраструктури України з питань підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні», бенефіціаром якого є Мінінфраструктури України.

У рамках зустрічі були розглянуті питання підготовки детального технічного завдання проекту (Twinning Fiche), зокрема обговорено результати проекту та підготовка заходів для його майбутнього впровадження.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС у зустрічі взяв участь головний консультант відділу управління проектами Ян Якущенко.

 Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини