Відбулося засідання з відбору партнерів з країн-членів ЄС для реалізації проекту Twinning Light для Міністерства соціальної політики України

21 жовтня 2013 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС, які виявили бажання стати партнерами Міністерства соціальної політики України з реалізації проекту Twinning Light «Наближення законодавства України до норм та стандартів ЄС у сфері професійної реабілітації та зайнятості осіб з обмеженими можливостями».

Україна отримала чотири пропозиції щодо потенційного партнерства від Італійської Республіки, Королівства Іспанія, Федеративної Республіки Німеччина та Французької Республіки.

Під час зустрічі було розглянуто пропозиції країн-членів ЄС щодо впровадження заходів майбутнього проекту та обговорено особливості їх реалізації.

У засіданні взяли участь представники органу-бенефіціара та Представництва Європейського Союзу в Україні.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні взяла головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини