Відбулося засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та Європейським Союзом

23 жовтня 2013 року у приміщенні Міністерства закордонних справ України відбулось чергове засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та Європейським Союзом.

Під час засідання було схвалено оновлений персональний склад Української частини Комітету і його підкомітетів, обговорено питання стану виконання Порядку денного асоціації Україна-ЄС.

Крім того, у ході засідання було погоджено порядок денний 15-го засідання Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС та обговорено пропозиції до директив української делегації для участі у згаданому засіданні.

Від Нацдержслужби України участь у засіданні взяли директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, директор Адміністративного офісу програми Twinning Марина Канавець та в. о. заступника директора Адміністративного офісу програми Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини