Відбулось засідання Української частини Підкомітету №2

24 жовтня 2013 року у приміщенні Міністерства економічного розвитку та торгівлі з метою підготовки до П’ятнадцятого спільного засідання Підкомітету №2 «Економічні та соціальні питання, фінанси та статистика» Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС (далі – Підкомітет) відбулося засідання Української частини Підкомітету.

Під час зустрічі було обговорено питання, зазначені в порядку денному та визначено час і місце проведення спільного засідання Підкомітету.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні взяла Анастасія Терех, головний консультант сектору координації проектів Twinning.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини