Відбулося перше засідання Робочої групи щодо проведення інституційної реформи у сфері моніторингу та контролю державної допомоги суб'єктам господарювання

24 жовтня 2013 року в приміщенні Антимонопольного комітету України відбулося перше засідання Робочої групи з метою забезпечення підготовки деталізованого Плану дій для впровадження Плану заходів щодо проведення інституційної реформи у сфері моніторингу та контролю державної допомоги суб'єктам господарювання, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 4 березня 2013 року № 102-р.

На засіданні розглядались основні завдання Робочої групи,  зокрема порядок розроблення, погодження та своєчасної реалізації деталізованого Плану дій (матриці) для впровадження згаданого Плану заходів. Також було наголошено на координованій роботі заінтересованих органів з питань розробки технічного завдання для впровадження проекту технічної допомоги Європейського Союзу у сфері моніторингу та контролю державної допомоги суб'єктам господарювання.

Від Нацдержслужби України в засіданні взяла участь Олена Тороканець-Турченко, завідувач сектору управління людськими ресурсами відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини