Перший заступник Голови Нацдержслужби України взяла участь у засіданні Комітету з питань співробітництва між Україною та Європейським Союзом

      29 жовтня 2013 року перший заступник Голови Національного агентства України з питань державної служби Юлія Ковалевська взяла участь у П’ятнадцятому засіданні Комітету з питань співробітництва між Україною та Європейським Союзом.

      У ході засідання сторони обговорили питання двостороннього діалогу в політичній, торговельно-економічній, енергетичній сферах, питання секторального співробітництва та співробітництва у сфері міжлюдських контактів. Сторони також підписали протокол Чотирнадцятого засідання Комітету.

      Під час заходу Юлія Ковалевська поінформувала учасників засідання стосовно проведення реформи системи державної служби, зокрема щодо внесення змін до Закону України «Про державну службу».

Довідково:

      З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні.

     Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

     Нацдержслужба України також є національним координатором Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, а також основним виконавцем заходів з виконання Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, які передбачені Річною національною програмою та Планом діяльності Комісії Україна-НАТО на 2013 рік.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини