Відбулось засідання Спільної групи моніторингу програми «Підтримка секторальної політики управління кордоном в Україні»

4 листопада 2013 року у приміщенні Міністерства доходів і зборів України відбулося засідання Спільної групи моніторингу програми Європейського Союзу «Підтримка секторальної політики управління кордоном в Україні».

Під час зустрічі було обговорено досягнення органами влади України індикаторів результативності виконання програми "Підтримка секторальної політики управління кордоном в України", методологію оцінки та виконання Україною умов програми СПБ, а також стан підготовки до реалізації проектів Twinning для Державної прикордонної служби України і Міністерства доходів і зборів України.

У засіданні взяли участь представники органів-бенефіціарів, Представництва Європейського Союзу в Україні та інших органів державної влади.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні взяла головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини