Моніторингова місія у Державному агентстві земельних ресурсів України

21 листопада 2013 року у приміщенні Державного агентства земельних ресурсів України проведено моніторингову місію з метою перевірки готовності державного органу до реалізації проекту Twinning «Допомога в розвитку відкритого і прозорого ринку сільськогосподарських земель в Україні».

Проект буде впроваджуватись спільно з партнерами від Королівства Нідерландів, Федеративної Республіки Німеччина та Литовської Республіки і спрямований на підтримку Державного агентства земельних ресурсів України у розвитку відкритого і прозорого ринку земель сільськогосподарського призначення відповідно до кращих практик Європейського Союзу.

У ході моніторингу надано практичні рекомендації щодо майбутньої імплементації вказаного проекту Twinning, зокрема щодо забезпечення належних умов для роботи  європейських експертів в органі-бенефіціарі.

Від Держземагентства України у зустрічі взяли участь начальник управління комунікацій та забезпечення діяльності Голови Юлія Мороз.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла заступник директора Адміністративного офісу програми Twinning Ірина Лучинська, головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк та головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

 Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини