Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Міністерства соціальної політики України

27 лютого 2014 року за участю представника Нацдержслужби України у приміщенні Міністерства соціальної політики України відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning «Підтримка розвитку системи соціальних послуг в Україні».

Проект спрямований на наближення чинного законодавства України у сфері соціальних послуг до стандартів та досвіду ЄС, зокрема особливу увагу зосереджено на критеріях оцінювання якості соціальних послуг та розробці такої моделі надання соціальних послуг, щоб вона була доступною і спиралася на тісну співпрацю між державними та неурядовими учасниками.

Під час заходу розглядався стан реалізації проекту протягом п’ятого звітного кварталу, зокрема було презентовано основні досягнення та представлено плани і пріоритетні напрямки роботи на наступний квартал.

Участь у засіданні взяли заступник Міністра соціальної політики України, керівник проекту від України Лідія Дроздова, керівник проекту Twinning від країни-партнера Марі Керль, координатор сектору охорони здоров'я та соціальної сфери Представництва Європейського Союзу в Україні Сергій Полюк, постійний радник проекту Андрій Третяк, партнер постійного радника Ірина Тарабукіна та інші представники Міністерства.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла завідувач сектору координації Twinning Анастасія Терех.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року №1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини