Відбулась зустріч з експертами проекту Twinning для Міністерства інфраструктури України

02 квітня 2014 року відбулась робоча зустріч щодо проекту Twinning для Мінінфраструктури України «Координація і розвиток мультимодального транспорту та логістичних процесів в Україні».

Під час зустрічі було розглянуто загальний стан впровадження проекту та обговорено шляхи вдосконалення проектної документації, зокрема квартальних звітів та фінального звіту проекту. Зазначений проект знаходиться на завершальній стадії реалізації, тому учасники зустрічі дійшли згоди щодо важливості та необхідності збереження його напрацювань та результатів.

Участь у зустрічі взяли керівник проекту від Французької Республіки  Ерік Хойруп, постійний радник проекту Крістоф Шеве та завідувач сектору координації Twinning відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Ян Якущенко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини