Моніторингова місія у Державній службі інтелектуальної власності України

7 квітня 2014 року у приміщенні Державної служби  інтелектуальної власності України проведено моніторингову місію з метою перевірки готовності державного органу до реалізації проекту Twinning «Посилення правової охорони та захисту прав інтелектуальної власності в Україні».

Проект буде впроваджуватись спільно з партнерами від Королівства Іспанії та Королівства Данії, метою якого є зміцнення адміністративного потенціалу Державної служби інтелектуальної власності України, а також розробка ефективних правових заходів щодо протидії контрафакції та піратства.

Під час зустрічі надано практичні рекомендації щодо майбутньої імплементації вказаного проекту Twinning, зокрема щодо забезпечення належних умов для роботи  європейських експертів в органі-бенефіціарі.

Від Державної служби  інтелектуальної власності України у зустрічі взяв участь т.в.о начальника відділу європейської інтеграції та міжнародного співробітництва  Олексій Шанчук.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли завідувач сектору координації Twinning
Ян Якущенко та головний консультант сектору координації Twinning
Євген Коробов.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України
від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини