Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Мінінфраструктури України

8 квітня 2014 року у приміщенні Міністерства інфраструктури України відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning «Інституційна підтримка Міністерства інфраструктури України щодо підвищення ефективності та конкурентоспроможності залізничного транспорту в Україні».

Під час засідання розглядався стан реалізації проекту протягом другого звітного кварталу та обговорювалися плани на наступний звітній період. Також учасники  засідання погодили дату проведення наступної наглядової ради.

У заході взяли участь керівник проекту від України, заступник Міністра інфраструктури – керівник апарату Володимир Корнієнко, керівник проекту від Королівства Іспанія  Матільде Фернандез Бальбін, заступник керівника проекту від України, перший заступник Голови Державної адміністрації залізничного транспорту України Микола Сергієнко, заступник молодшого керівника проекту від Республіки Польща Іренеуш Майхер, постійний радник проекту Хосе Саміно та партнер постійного радника проекту Олександр Федоренко. Від Представництва Європейського Союзу в Україні участь в обговорені питань взяли керівник третього відділу програм допомоги «Енергетика, транспорт та навколишнє середовище» Вальтер Треттон та координатор проектів у сфері транспорту Світлана Дідківська.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв завідувач сектору координації Twinning Ян Якущенко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини