Відбулося засідання Адміністративного офісу програми Twinning

15 квітня 2014 року відбулося робоче засідання Адміністративного офісу програми Twinning (АОП) під головуванням в.о. Голови Нацдержслужби України Юлії Ковалевської.

Під час робочого засідання було розглянуто питання щодо впровадження інструментів Twinning і TAIEX в Україні, зокрема обговорено стан опрацювання нових проектних пропозицій Twinning та погоджено заявки від органів державної влади щодо участі у заходах TAIEX, які будуть надіслані на розгляд Європейської Комісії. Також було поінформовано щодо місій європейських експертів, запланованих в рамках реалізації проекту Twinning для Нацдержслужби України.

Учасники узгодили питання щодо реалізації програми SIGMA в Україні та організації засідання робочої (координаційної) групи з питань реалізації Програми Україна – НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони. Крім того, було обговорено стан підготовки концепції Курсу з питань оборони і безпеки для керівного складу органів державної влади України.

У ході засідання були представлені результати участі представників Нацдержслужби у шостому засіданні Робочої групи «Реформування державного управління» у місті Бухарест (Румунія) та у навчальному візиті на тему «Комунікаційні стратегії: кращі європейські практики» у місті Париж (Франція) в рамках проекту Twinning для Нацдержслужби України «Підтримка розвитку державної служби в Україні».

У засіданні взяли участь представники Національного агентства України з питань державної служби, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Школи вищого корпусу державної служби.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами. Адміністративний офіс програми Twinning (АОП) функціонує при Національному агентстві України з питань державної служби та призначений здійснювати загальну координацію впровадження інструментів Twinning, TAIEX та програми CIB в Україні

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини