Володимир Гройсман представив колективу Національного агентства України з питань державної служби новопризначеного керівника

Сьогодні колективу Національного агентства України з питань державної служби, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Школи вищого корпусу державної служби було представлено новопризначеного Урядом керівника Нацдержслужби України Костянтина Ващенка.

Під час представлення Віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що  Костянтин Ващенко – це людина, яка має значний досвід роботи, якій вдалося зберегти свої сучасні погляди на те, як потрібно розвиватись країні. Серед першочергових завдань, які Уряд ставить перед Нацдержслужбою України, Володимир Гройсман відзначив розроблення концепції реформування державної служби, яка визначить шляхи її розвитку.

Костянтин Ващенко під час виступу подякував за висловлену довіру Уряду та зазначив, що Національне агентство України з питань державної служби докладе усіх зусиль для виконання покладених на нього завдань у реформуванні державної служби.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини