Відбувся навчальний візит представників Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу до м. Варшава (Польща)

У рамках програми «Польська допомога для розвитку 2014» політики Європейського Союзу «Східне партнерство» представники Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу (далі – Центр) на запрошення Національної школи державного управління (далі – KSAP) у співробітництві з департаментом державної служби Канцелярії Прем‘єр-міністра Республіки Польща здійснили з 19 жовтня по 1 листопада 2014 року навчальний візит до м. Варшава.

У ході візиту представники Центру взяли участь у семінарі, організованому працівниками KSAP, а також пройшли стажування в Адміністрації Мазовецького воєводства та у Міністерстві інфраструктури та розвитку.

В рамках семінару директор KSAP Ян Паства ознайомив учасників з місією, основними завданнями та пріоритетами навчальної установи, її основними досягнення та перспективами. Зі свого боку представники Канцелярії Прем’єр-міністра Польщі Кшиштоф Банас і Катаржина Дудзік розповіли учасниками семінару про систему державної служби Польщі.

Під час стажування представники Нацдержслужби України та Центру ознайомилися з досвідом роботи державних службовців Республіки Польща у сфері управління людськими ресурсами, зокрема з порядком прийому на державну службу, системою оцінювання професійних знань та навчання, а також механізмами матеріальної та нематеріальної мотивації державних службовців.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у навчальному візиті взяли Оксана Іщук, начальник відділу управління проектами, та Тахтаров Артем, головний консультант сектору координації Twinning відділу управління проектами.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини