Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Національного агентства України з питань державної служби

18 грудня 2014 року у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби (далі – Нацдержслужба) відбулося дев’яте засідання наглядової ради проекту Twinning «Підтримка розвитку державної служби в Україні».

Учасників привітали керівник проекту від Нацдержслужби України Костянтин Ващенко, керівник проекту від Республіки Польща Марчін Саковіч та молодший керівник проекту від Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Річард Джарвіс.

 Голова Нацдержслужби України Костянтин Ващенко окреслив основні досягнення проекту, а також наголосив на особливому значенні проекту Twinning у контексті подальшого впровадження нової редакції проектів Закону України «Про державну службу» та Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Постійний радник проекту Пьотр Кульпа у своїй доповіді презентував квартальний звіт та підвів загальні підсумки трьохрічної реалізації проекту. У обговоренні основних результатів також взяли участь керівник сектору «Реформа державного управління» Представництва Європейського Союзу в Україні Володимир Кондрачук та віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України Марина Білинська. Крім того, на засіданні було обговорено питання підготовки фінального звіту проекту.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли завідувач сектору координації Twinning Ян Якущенко та головний консультант сектору координації Twinning Артем Тахтаров.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструмента інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами. З метою належної координації інструментів Twinning, TAIEX та програми CIB було створено Адміністративний офіс програми Twinning в Україні, функції якого виконує Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини