Представник Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу виступив на семінарі з підвищення кваліфікації учасників другого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

24 – 25 червня 2015 у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбувся другий тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (далі – Конкурс).

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Захід відкрив Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко, який привітав учасників Конкурсу і побажав успіхів, перемоги та натхнення у подальшій роботі.

Протягом першого дня Конкурсу було проведено семінар з підвищення кваліфікації представників органів державної влади, у рамках якого передбачено ознайомлення із окремими питаннями формування та реалізації політики у сфері державної служби та інструментами інституціональної розбудови Twinning, TAIEX і програми CIB.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського союзу на семінарі з підвищення кваліфікації представників органів державної влади виступила заступник начальника відділу управління проектами Юлія Василько.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструмента інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами. З метою належної координації інструментів Twinning, TAIEX та програми CIB було створено Адміністративний офіс програми Twinning в Україні, функції якого виконує Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини