Відбулась робоча нарада з підготовки та проведення VII щорічних Рішельєвських академічних читань

04 вересня 2015 року в Нацдержслужбі відбулася робоча нарада з підготовки та проведення VII щорічних Рішельєвських академічних читань
на тему: «Управління людськими ресурсами на державній службі: нові підходи та технології», які проходитимуть 24-25 вересня 2015 року в м. Одеса.

Робочу нараду проводив Голова Нацдержслужби Костянтин Ващенко.

Під час наради директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець поінформувала присутніх про стан підготовки до проведення конференції.

Водночас учасники наради обговорили робочий план заходів, проблемні питання та подальші кроки.

Довідково:

Щорічні Рішельєвські академічні читання проводяться відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 2 вересня 2010 року
№ 1765-р «Про проведення щорічних Рішельєвських академічних читань у
м. Одесі».

Головною метою цьогорічної конференції є обговорення стратегічних питань, пов’язаних зі створення ефективної, прозорої, відкритої та гнучкої структури публічної адміністрації, що відповідає європейським стандартам та принципам належного врядування, максимальне поширення кращого досвіду і практик країн-членів ЄС та країн ініціативи ЄС «Східне партнерство» щодо реформування системи управління людськими ресурсами на державній службі з урахуванням компетентнісного підходу, обговорення його переваг і недоліків, змін у політиці та системі, необхідних для впровадження цього підходу на державній службі.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини