Відбулася робоча зустріч щодо підготовки проекту Twinning Fiche для Рахункової палати України

22 вересня 2015 року у приміщенні Нацдержслужби відбулася робоча зустріч з представником  Рахункової палати України щодо підготовки проекту Twinning Fiche.

Під час зустрічі були розглянуті питання щодо доопрацювання детального технічного завдання проекту (Twinning Fiche) «Розвиток зовнішнього аудиту та контролю державних фінансів в Україні». Учасники зустрічі обговорили питання щодо підготовки проектної документації, зокрема бюджету та логічної матриці.

У зустрічі взяв участь начальник відділу зв’язків з міжнародними організаціями управління міжнародного співробітництва Рахункової палати України Петро Петренко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у зустрічі взяли начальник відділу управління проектами Сергій Копань та головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB відділу управління проектами Олеся Воронюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини