Робоча зустріч з представниками Посольства Франції в Україні

23 вересня 2015 року в Національному агентстві України з питань державної служби відбулась робоча зустріч Голови Нацдержслужби Костянтина Ващенка з першим радником Посольства Франції в Україні Фредеріком де Туше.

Під час робочої зустрічі були обговорені питання посилення співробітництва між Нацдержслужбою та Посольством Франції в Україні у контексті реформування державної служби України. Крім того, учасники заходу розглянули можливість участі Фредеріка де Туше у VII Рішельєвських академічних читаннях на тему «Управління людськими ресурсами на державній службі: нові підходи та технології», що відбудуться 25 вересня  2015 року у м. Одеса.

У заході також взяли участь перший секретар Посольства Франції в Україні Жюлі Фор та радник з питань культури та співробітництва Посольства Франції в Україні Паскаль Сліванскі.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу захід відвідали начальник відділу управління проектами Сергій Копань та начальник експертно-аналітичного відділу Іван Рощин.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини