Відбулася ХV щорічна конференція Міжнародної мережі «Оцінка програм» «Соціально-економічні реформи і ухвалення управлінських рішень: роль моніторингу та оцінки»

25 вересня 2015 року в Національній академії державного управління при Президентові України у рамках проекту Світового банку «Розбудова спроможності з моніторингу та оцінювання проектів в Україні» завершила роботу ХV щорічна конференція Міжнародної мережі «Оцінка програм» (IPEN) «Соціально-економічні реформи і ухвалення управлінських рішень: роль моніторингу та оцінки».

Організаторами заходу виступили Національна академія державного управління при Президентові України спільно з Міжнародною мережею «Оцінка програм» (IPEN) та «Творчим центром ТЦК».

У рамках конференції науковці спільно з експертами обговорили значення та роль моніторингу й оцінки у процесі реалізації державних програм; обмінялися досвідом щодо особливостей, труднощів й досягнень під час моніторингу й оцінки управлінських рішень. Крім того учасниками секційних засідань було презентовано кращі практики впровадження моніторингу і оцінки в діяльності державних та недержавних організацій.

Учасниками конференції стали представники Адміністрації Президента України, регіональних та місцевих органів влади, міжнародних і Всеукраїнських громадських організацій, викладачі, аспіранти, слухачі та працівники Національної академії державного управління при Президентові України, вітчизняні та іноземні експерти в галузі моніторингу та оцінки з семи країн світу.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяла начальник відділу розвитку людських ресурсів Анжела Кукуля.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини