Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг готова до реалізації проекту Twinning в Україні

19 жовтня 2015 року у приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) здійснено моніторинг готовності органу-бенефіціару до реалізації проекту Twinning «Зміцнення технічного потенціалу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, в процесі реформи ринку електроенергії».

Проект буде впроваджуватись партнерами від Офісу регулювання мережевих галузей Словацької Республіки, метою якого є посилення спроможності НКРЕКП з метою сприяння проведенню реформ на ринку електроенергії відповідно до міжнародних стандартів.

Під час зустрічі надано практичні рекомендації щодо майбутньої імплементації вказаного проекту Twinning, зокрема щодо забезпечення належних умов для роботи  європейських експертів в органі-бенефіціарі.

Від НКРЕКП участь взяла заступник директора Департаменту стратегічного розвитку та планування – начальник відділу стратегічного розвитку енергетичних ринків Валентина Дятловська та головний спеціаліст департаменту стратегічного розвитку та планування Валерія Форостіна.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла заступник начальника відділу управління проектами Юлія Василько.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 листопада 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини