Відбулася робоча зустріч у рамках проекту Twinning для Мінрегіону

06 листопада 2015 року у приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (далі - Мінрегіон) відбулась робоча зустріч у рамках проекту Twinning «Впровадження системи управління відходами електричного та електронного обладнання (WEEE) в Україні».

Під час зустрічі учасники розглянули питання щодо доопрацювання контракту з метою його подальшого підписання. Крім того, було обговорено етапи реалізації згаданого проекту Twinning.

У зустрічі взяли участь заступник Міністра Мінрегіону та лідер проекту від України Едуард Кругляк, начальник Управління благоустрою територій та комунального обслуговування Максим Барінов, заступник начальника Управління благоустрою територій та комунального обслуговування – начальник відділу поводження з побутовими відходами Мінрегіону Людмила Полтораченко, Голова Департаменту міжнародного співробітництва Агентства з питань навколишнього середовища Австрії та лідер проекту від ЄС Йоханнес Майер, Керівник третього відділу програм допомоги «Енергетика, транспорт та навколишнє середовище» Представництва Європейського Союзу в Україні Вальтер Треттон та Керівник сектору «Енергетика, навколишнє середовище, «зелена» економіка та цивільний захист» Представництва Європейського Союзу в Україні Жан-Франсуа Море.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у зустрічі взяла головний консультант сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Олеся Воронюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини