Директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець взяла участь у ІV міжнародній науково-практичній конференції «Розумовські зустрічі».

03 грудня в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулася ІV міжнародна науково-практична конференція «Розумовські зустрічі».

З вітальним словом до учасників заходу звернувся заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Биконя, який наголосив на важливості модернізації державного управління і реформуванні системи влади в Україні, а також удосконаленні національної законодавчої бази.

Директор Центру Марина Канавець, за дорученням Голови Національного агентства України з питань державної служби Костянтина Ващенко, зачитала вітальне слово голови Нацдержслужби учасникам «Розумовських зустрічей». Під час виступу Марина Канавець привітала учасників конференції та зазначила на важливості  формування та реалізації єдиної державної політики у сфері державної служби і ефективного впровадження реформи державного управління відповідно до європейських стандартів.   

На конференції були розглянуті аспекти розвитку державної служби України в умовах викликів сьогодення, сучасний стан децентралізації та територіальної реформи в Україні. Водночас було обговорено світовий та вітчизняний історичний досвід функціонування структур державного управління та місцевого самоврядування.

Участь у конференції взяли науковці, науково-педагогічні працівники, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, іноземні експерти, представники громадськості, журналісти, магістри та аспіранти вищих навчальних закладів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини