Повідомлення
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Відбулась робоча зустріч з представниками Фонду Ганса Зайделя

29 березня 2016 року відбулась робоча зустріч Голови Нацдержслужби Констянтина Ващенка з керівником Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні Сергієм Загорним та помічником керівника Оленою Максимовою.

Робочу зустріч організовано з метою обговорення подальшої співпраці у рамках формування ефективної системи управління персоналом на державній службі в Україні.

Зокрема, у ході заходу було розглянуто питання розроблення та ефективної реалізації тренінгової програми «Управління персоналом на державній службі», що сприятиме впровадженню системи управління персоналом на державній службі та переорієнтації працівників кадрових служб державних органів з кадрового документообігу на управління персоналом. Учасники заходу обговорили змістове наповнення навчального матеріалу тренінгової програми, основні завдання та орієнтовний тематичний план її впровадження.

Участь у зустрічі також взяли директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець та заступник директора Школи вищого корпусу державної служби Лариса Жабенко. 

Довідково: тренінгова програма «Управління персоналом на державній службі» розроблена відповідно до Програми діяльності Кабінету Міністрів України, схваленої постановою Верховної Ради України від 11.12.2014 № 26, Стратегії сталого розвитку «Україна – 2020», схваленої Указом Президента України від 12.01.2015 № 5/2015, Стратегії реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування в Україні на період до 2017 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 227-р.

Тренінгова програма спрямована на впровадження інструментів перетворення існуючих підрозділів по роботі з кадрами в державних органах на служби управління персоналом, зосередження їх на аналітичній та організаційній роботі з кадрового менеджменту, прогнозуванні розвитку персоналу, планування кар’єри державних службовців, забезпечення їх навчання та ін.

Актуально? Розкажіть друзям!

Галерея зображень

{gallery}1905{/gallery}

Підписатися на новини