Відбулося перше засідання Наглядової ради проекту Twinning «Удосконалення нормативно-правової бази у сфері енергоефективності та її наближення до вимог законодавства ЄС»

  15 травня 2012 року в приміщенні Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України відбулося перше засідання Наглядової ради проекту Twinning «Удосконалення нормативно-правової бази у сфері енергоефективності та її наближення до вимог законодавства ЄС».

 У ході зустрічі було обговорено стан імплементації проекту за перший звітний квартал та основні досягнення реалізації проекту, а також презентовано план заходів за компонентами на наступний квартал.

У засіданні взяли участь керівник проекту від України Віталій Григоровський, керівник проекту від ЄС Гаральд Хьофлік, постійний радник проекту Олександр Єфремов, партнер постійного радника проекту Олена Казловцева, заступник директора ADETEF в Україні Ірина Озимок та Габріель Бланк, керівник сектору «Енергоефективність та відновлювальні джерела» Представництва Європейського Союзу в Україні.

Центр адаптації державної служби до стандартів ЄС представляла консультант сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Наступне засідання Наглядової ради заплановано на вересень 2012 року.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини