Президент затвердив Річну національну програму під егідою Комісії Україна – НАТО на 2017 рік

З метою забезпечення виконання пріоритетних завдань співробітництва України з Організацією Північноатлантичного договору, 8 квітня 2017 року Президент України Петро Порошенко затвердив Річну національну програму під егідою Комісії  Україна – НАТО на 2017 рік (далі – РНП 2017).

РНП-2017 передбачає подальший розвиток політичного діалогу України з НАТО та нарощування всеохоплюючої практичної співпраці з Альянсом із залученням експертних, фінансових, матеріально-технічних та інших можливостей НАТО та держав-членів Організації задля посилення обороноздатності України.

У рамках РНП 2017 на Національне агентство України з питань державної служби покладено завдання загальної координації Програми Україна – НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Довідково: Річна національна програма під егідою Комісії  Україна – НАТО — документ, що є ключовим інструментом здійснення реформ в Україні за підтримки НАТО, що замінив з 2009 року цільовий річний план дій Україна-НАТО.

РНП на 2017 рік  підготовлена відповідно до нового порядку розробки річних національних програм співробітництва України з НАТО та оцінювання результатів їх виконання, який був затверджений Президентом України 7 грудня 2016 року № 547/2016. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини