Відбулась робоча зустріч Голови НАДС з експертом програми SIGMA

18 травня 2017 року у рамках експертної місії програми SIGMA до України, що перебувала з візитом 17-18 травня, відбулась робоча зустріч Голови Національного агентства України з питань державної служби Костянтина Ващенка з головним радником програми SIGMA з питань організації та функціонування державного управління та державної служби Войцехом Зелінським.

У ході заходу було підбито підсумки експертної місії програми SIGMA щодо впровадження Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VIII, визначено основні досягнення та пріоритетні напрями реалізації реформи державної служби в Україні.

За результатами робочої зустрічі було узгоджено позиції сторін щодо посилення подальшого співробітництва в контексті реалізації Робочого плану програми SIGMA на січень 2017 року – червень 2018 року.

 

Довідково: програма SIGMA (SupportforImprovementinGovernanceandManagement  програма підтримки вдосконалення врядування та менеджменту)  один з найпрестижніших аналітичних центрів Європейського Союзу, створений за ініціативи Організації економічного співробітництва та розвитку та Європейського Союзу.

Допомога програми SIGMA у сфері модернізації системи державної адміністрації може надаватися шляхом:

 - здійснення аналізу адміністративних структур;

 - у розробці та впровадженні реформ адміністративної системи;

 - здійснення аналізу запропонованих законопроектів та програм;

 - організація навчання та обміну інформацією;

 - підготовка планів технічної допомоги. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини