21 червня розпочались тренінги для державних секретарів міністерств та керівників служб управління персоналом міністерств, ЦОВВ, інших державних органів з питань управління людськими ресурсами в Україні.

21-23 червня 2017 року у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), у рамках проекту «Консультаційний фонд впровадження реформ», відбудуться тренінги для державних секретарів міністерств та керівників служб управління персоналом міністерств, ЦОВВ, інших державних органів з питань управління людськими ресурсами в Україні.

Відкриваючи тренінги, Голова НАДС Костянтин Ващенко зазначив, що розбудова та ефективне використання людських ресурсів є важливою складовою в роботі кожного органу державної влади, адже це питання цілого комплексу заходів на шляху до побудови європейської держави, в якому необхідно постійно навчатися та вдосконалювати свої навички, переймаючи досвід інших країн.

Начальник відділу з посилення спроможностей програми “U-LEAD” Фольке Штампе та представник Німецького товариства міжнародного співробітництва – Ганс-Іоахім Рігер привітали усіх присутніх з початком тренінгів, наголосивши на необхідності постійного покращення своєї професійної компетенції щодо опанування сучасними методами, стратегіями управління персоналом на державній службі.

Метою проведення тренінгів є обмін досвідом та вивчення кращих європейських практик з питань реалізації сучасних методів управління персоналом на державній службі.

У рамках заходу міжнародними експертами – представниками GIZ (Гансом-Іоахім Рігером, Сью Трегарн) буде розглянуто новітні концепції, підходи, стратегії та моделі щодо управління, мотивації і оцінювання персоналу.

Крім того, учасниками тренінгів буде обговорено і узагальнено систему інструментів для розвитку людських ресурсів, їх розбудову, відповідно до європейських принципів і стандартів державної служби та положень нового Закону України «Про державну службу». 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини