В Україні тиждень НАТО!

3 липня в Україні стартував тиждень НАТО присвячений 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північно-Атлантичного договору.

Зокрема, 3 липня у Верховній Раді України відбулося урочисте засідання під час якого Голова Постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській асамблеї НАТО Ірина Фриз відкрила 95 семінар Роуза-Рота «Безпека і стабільність в Україні і Чорноморському регіоні».

Проте, головною подією стане візит в Україну делегації Північноатлантичної ради НАТО під головуванням Генерального секретаря НАТО та проведення урочистого засідання Комісії Україна - НАТО.

Також в рамках тижня НАТО передбачається проведення:

  • міжнародної конференції з нагоди відзначення 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північно-Атлантичного договору.
  • тематичної виставки в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал» з подальшою її демонстрацією у регіонах України протягом року.
  • засідань за круглим столом, семінарів, присвячених досягненням і перспективам співробітництва України з НАТО.
  • тематичних засідань за круглим столом у регіонах за участю Представництва НАТО в Україні та членів Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України.
  • церемонії відкриття нового приміщення Представництва НАТО в Україні тощо.

Заходи, проведення яких заплановано в рамках тижня НАТО визначені у Плані заходів з відзначення у 2017 році 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північно-Атлантичного договору, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 року № 429-р. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини