Відбувся практичний семінар з питань стратегічного управління в публічному секторі

27 вересня 2017 року в Національному агентстві України з питань державної служби відбувся практичний семінар на тему: «Стратегічне управління в публічному секторі», організований спільно з Центром політико-правових реформ.

Учасників семінару привітав Голова НАДС Костянтин Ващенко, який наголосив на важливості стратегічного планування як складовій постійної зорієнтованості на майбутнє та частині ефективного управління в публічному секторі.

Автори практичного посібника «Адмінстратегія. Ваша успішна кар’єра в сфері державного управління»  Мачей та Ізабела Кішіловські поділилися з учасниками заходу отриманим у ході дослідження досвідом країн Центральної та Східної Європи у сфері стратегічного управління, зосереджуючи увагу на рекомендаціях щодо керівництва органом влади, поєднаного з розвитком кар’єри державного службовця.

У практичному семінарі взяли участь представники центральних органів виконавчої влади та інші заінтересовані сторони.

Довідково: Мачей та Ізабела Кішіловські поєднують освіту, здобуту в найкращих освітніх закладах світу, і практичний досвід роботи з публічними установами та управлінцями в Польщі та в регіоні Центральної і Східної Європи. Мачей Кішіловський — доцент права та публічного управління в Центрально-Європейському університеті в Будапешті. Він спеціалізується на освіті управлінців найвищого рівня. Очолює дослідницький центр «Ініціатива для регуляторної інновації», який провів комплексне вивчення управлінських процесів в урядових установах країн Центральної Європи. Ізабела Кішіловська —консультант в AT Kearney, одній з найбільш престижних міжнародних компаній з надання послуг стратегічного консалтингу. Вона має багаторічний досвід роботи з провідними польськими та центральноєвропейськими підприємствами, а також інститутами публічного сектору.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини