Вібувся семінар для керівників служб управління персоналом міністерств та інших центральних органів виконавчої влади

Про визначення ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців йшлося на семінарі з керівниками служб управління персоналом

Для керівників служб управління персоналом міністерств, інших центральних органів виконавчої влади проведено семінар щодо визначення ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців.

У вступній промові Голова НАДС Костянтин Ващенко зазначив, що метою оцінювання результатів службової діяльності державних службовців є визначення процедури проведення щорічного оцінювання службової діяльності державних службовців на принципах об’єктивності, достовірності, доступності та прозорості для виявлення потреби у професійному навчанні, планування професійного та особистісного розвитку, а також стимулювання результативної діяльності відповідного державного органу.

Голова НАДС також наголосив на необхідності вироблення спільного розуміння щодо процесу оцінювання результативності діяльності державних службовців, оскільки сьогодні це нова процедура і, відповідно, започатковуються нові форми його проведення.

Перший заступник Голови НАДС Володимир Купрій (Volodymyr Kuprii) звернув увагу учасників семінару на певні процедурні моменти проведення оцінювання, охарактеризував роль служб управління персоналом як своєрідних провайдерів процесу.

Торкаючись технології процесу визначення завдань та ключових показників результативності діяльності державних службовців, Володимир Купрій наголосив на необхідності врахування пріоритетів діяльності державного органу на наступний рік, колективного обговорення завдань, що випливають з визначених пріоритетів, у структурних підрозділах.

Фахівці НАДС відповіли на численні запитання учасників семінару. Методичні рекомендації щодо визначення ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців розроблені з метою надання службам управлінням персоналом та учасникам процесу оцінювання допомоги у плануванні й організації процесу визначення завдань і ключових показників та будуть оприлюдненні на сайті НАДС та надіслані до служб управління персоналом міністерств, інших центральних органів виконавчої влади.

Із зазначеними Методичними рекомендаціями можна ознайомитися за посиланням.

Із зазначеними Методичними рекомендаціями можна ознайомитися на сайті НАДС: http://nads.gov.ua/article/normatyvno-pravovi-akty

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини