Відбулося засідання Наглядової ради проекту Twinning для ВАСУ

 28 січня 2013 року у приміщенні Вищого адміністративного суду України відбулося п’яте засідання Наглядової ради проекту Twinning «Підвищення ефективності та якості управління адміністративних судів в Україні».  

У ході зустрічі було обговорено стан імплементації проекту у п’ятому  звітному кварталі, який охоплює період з вересня по листопад 2012 року, та презентовано план заходів за компонентами на наступний квартал.

У засіданні взяли участь: керівник проекту з боку Франції Ів Дутрійо, молодший керівник проекту від Литви Віргіліус Валанчус, молодший керівник проекту від Швеції Гьоран Бодін, постійний радник проекту Крістоф Вюртц, партнер постійного радника Світлана Пилипець, керівник сектору юстиції та правосуддя Представництва Європейського Союзу в Україні Андрій Співак, національний координатор ОБСЄ Наталія Ступницька, члени робочої групи з реалізації проекту Twinning.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла заступник директора – начальник відділу управління проектами Олеся Цикалюк.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини