День відкритих дверей пройшов у НАДС

“Інтерес до теми державної служби зростає, а значить існує перспектива зробити її дійсно кращою”, – зазначив Костянтин Ващенко, Голова НАДС у своєму вітальному слові до гостей Національного агентства України з питань державної служби, які завітали на День відкритих дверей.

Понад 140 відвідувачів, зацікавлених у отриманні актуальної інформації щодо реформи державної служби, зокрема щодо проходження конкурсу на посади фахівців з питань реформ мали можливість дізнатися з перших вуст про останні інновації.

Проте, чим займаються директорати та, що чекає новачків на державній службі розповіли державні експерти СКМУ, Мінкультури та Мінсоцполітики.

Окремо увагу відвідувачів було акцентовано на різних можливостях та перевагах стажування в органах державної влади, зокрема в рамках Національної програми стажування в центральних органах виконавчої влади та Програми особистісного та професійного розвитку «Державотворець».

Також усі бажаючі змогли пройти пробне тестування на знання законодавства, аналітичні та вербальні здібності в Центрі оцінювання.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини