Вакансії

Головний консультант сектору координації ТАІЕХ відділу забезпечення діяльності Адміністративного офісу програми Тwinning  

 

  • Посадові обов’язки:
  1. Бере участь у координації діяльності з використання в Україні інструменту TAIEX.

2. Бере участь у забезпеченні функціонування Адміністративного офісу програми Twinning.

  1. Бере участь у експертному, інформаційно-аналітичному, методологічному, організаційному та іншому забезпеченні використання в Україні інструменту TAIEX.
  2. Бере участь в інформуванні державних органів стосовно можливостей залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках інструменту TAIEX.
  3. Бере участь в організації проведення тренінгів та семінарів для державних службовців та представників заінтересованих установ та організацій з питань використання інструменту TAIEX.
  4. Надає державним органам, установам та організаціям консультаційно-методичну допомогу з питань використання інструменту TAIEX.
  5. Бере участь в організації проведення міжнародних конференцій, семінарів, нарад, інших заходів з питань використання  інструменту TAIEX.
  6. Виносить на розгляд та погодження пропозиції щодо залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках інструменту TAIEX на засідання Адміністративного офісу програми Twinning.
  7. Здійснює перевірку поданих державними органами заявок TAIEX щодо їх відповідності вимогам Європейської Комісії, за результатами надсилає їх на розгляд до Європейської Комісії або повертає зазначеним органам на доопрацювання.
  8. Здійснює моніторинг використання інструменту TAIEX шляхом участі у заходах TAIEX в Україні, аналізу звітів, які подають державні органи за результатами проведення заходів TAIEX.
  9. Надсилає державним органам реєстраційні форми для участі у заходах TAIEX, ініційованих Європейською Комісією, надає консультаційно-методичну допомогу щодо їх заповнення.
  10.  Надсилає щороку звіт до Кабінету Міністрів України про виконання плану з пропозиціями щодо підвищення ефективності використання TAIEX.
  11. Готує пропозиції щодо розгляду питань, пов’язаних із використанням в Україні інструменту TAIEX, на засіданнях спільних інституційних органів України та Європейського Союзу.
  12. Здійснює підготовку та оновлення методичних документів щодо використання в Україні інструменту TAIEX.
  13. Здійснює інформаційне забезпечення діяльності Центру стосовно використання в Україні інструменту TAIEX, виконання Плану залучення зовнішньої допомоги Європейської Комісії у рамках ТАІЕХ на рік, включаючи розміщення та оновлення на офіційному веб-сайті Центру відповідної інформації та матеріалів, підготовку інформаційних та довідкових матеріалів для публікацій, що видає Центр.
  14. Здійснює виконання функцій адміністратора Автоматизованої системи моніторингу та контролю за впровадженням заходів ТАІЕХ, що розміщена на офіційному веб-сайті Центру.
  15. Надає робочі консультації, здійснює комунікацію з відповідними менеджерами Представництва Європейської Союзу в Україні з питань використання в Україні інструменту ТАІЕХ.
  16. У межах компетенції виконує інші обов’язки, що випливають з покладених на Сектор завдань.

 

                          Оплата праці: 

посадовий оклад згідно штатного розпису,

+надбавка, премії

 

                          Обов'язкові вимоги:

Головний консультант повинен мати перший (бакалаврський) або другий (магістерський) рівень вищої освіти; як правило, стаж роботи не менше 1 року та досвід роботи у сфері міжнародних відносин і співробітництва.

 

 

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини