Вакансії

Кур’єр

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ

  • Посадові обов’язки:
  1. Здійснює своєчасну та належну доставку за призначенням кореспонденції та іншої документації (ділових паперів, пакетів, листів, книг тощо) Центру, а також її отримання і доставку від інших органів, підприємств, установ та організацій.
  2. Вживає заходів щодо збереження кореспонденції та іншої документації Центру, яка підлягає доставці адресату або, яка  отримана від інших органів, підприємств, установ та організацій.
  3. Своєчасно отримує довіреності, необхідні для виконання доручень.
  4. Завчасно та самостійно уточнює місцезнаходження адресатів, розробляє маршрути руху, погоджує дні та години прийому в органах, підприємствах, установах та організаціях – адресатах.
  5. Своєчасно виконує доручення та доповідає про виконання або причини невиконання доручень завідувачу Сектору та першому заступнику директора.
  6.     У виняткових випадках, для забезпечення оперативного розгляду, терміново доставляє кореспонденцію та іншу документацію Центру.
  7.  За дорученням завідувача Сектору або керівництва Центру виконує іншу роботу, пов’язану з розсилкою і доставкою кореспонденції та іншої документації Центру.
  8. Дотримується Правил дорожнього руху, Правил внутрішнього трудового розпорядку Центру, правил і норм охорони праці, протипожежної охорони та електробезпеки, а також інших внутрішніх організаційних нормативно-правових актів при здійсненні функцій, покладених на Сектор, та при виконанні робочих обов’язків.

 

  • Оплата праці: 
  • посадовий оклад згідно штатного розпису, +надбавка, премії

Обов'язкові вимоги:

Кандидат на посаду повинен мати базову загальну середню освіту або початкову загальну освіту та професійну підготовку на виробництві, без вимог до стажу роботи.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини