Вакансії

Головний консультант сектору господарського забезпечення

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ

  • Посадові обов’язки:
  1. Забезпечує належне утримання та експлуатацію службових приміщень, оргтехніки, організовує технічне обслуговування засобів зв’язку, систем енерго- та водопостачання, сантехніки та опалення, а також охорону службових приміщень та матеріальних цінностей Центру.
  2. Здійснює контроль за підтриманням у належному технічному стані службових приміщень Центру, проведенням у них своєчасних поточних і капітальних ремонтів.
  3. Бере участь у складанні планів на матеріально-технічне забезпечення та ремонт.
  4. Здійснює контроль за поточним та капітальним ремонтом службових приміщень Центру, теплового господарства, електроенергетичної системи, засобів телефонного та внутрішнього зв'язку, системи урядового зв'язку, а також контроль за дотриманням правил охорони праці та протипожежного захисту.
  5. Здійснює контроль за утриманням в належному санітарному та протипожежному стані службових приміщень та прилеглих територій, а також за станом охоронно-пропускного режиму в Центрі; проводить заходи щодо поліпшення цієї роботи.
  6. Забезпечує працівників Центру матеріально-технічними засобами, канцтоварами, папером, меблями та обладнанням, проводить роботу щодо вдосконалення умов праці працівників Центру.
  7. Здійснює технічне забезпечення проведення Центром нарад, конференцій, семінарів, зустрічей делегацій.
  8. Бере участь у роботі з прийому, збереження і відпуску товарно-матеріальних цінностей зі складу, підтримання належного санітарного та протипожежного режиму в складських приміщеннях. Здійснює облік матеріальних цінностей.
  9. Бере участь у проведенні інвентаризацій основних засобів Центру та у затвердженні в установленому порядку актів на списання з балансу обладнання та інших матеріальних цінностей.
  10. Бере участь у здійсненні господарсько-технічних заходів щодо придбання та систематичного оновлення оргтехніки, комп'ютерних систем, технічних засобів пpaцi, обладнання робочих місць працівників Центру.
  11. Бере участь у розробленні проектів договорів щодо технічного обслуговування та ремонту копіювально-розмножувальної та іншої оргтехніки, переобладнання мереж телефонного зв'язку місцевого та урядового значення, організації охоронної служби.
  12. Бере участь у підготовці матеріалів для проведення публічних закупівель з питань, що відносяться до сфери компетенції Сектору.
  13. Здійснює заходи щодо дотримання суворого режиму економії та заощадження у використанні матеріальних та енергетичних ресурсів в Центрі, контроль за їх виконанням.
  14. Бере участь у розгляді, у межах компетенції, звернень громадян, підприємств, установ, організацій, у тому числі об’єднань громадян, фізичних осіб-підприємців, депутатських звернень та запитів у порядку, передбаченому законодавством України, забезпеченні виконання вимог законодавства України про доступ до публічної інформації.
  15. Бере участь у роботі, пов’язаній з обробкою та захистом персональних даних працівників та контрагентів Центру, у межах компетенції.
  16. У межах компетенції виконує інші обов’язки, що випливають з покладених на Сектор завдань.

 

  • Оплата праці: 
  • посадовий оклад згідно штатного розпису, +надбавка, премії

Обов'язкові вимоги:

Кандидат на посаду повинен мати перший (бакалаврський) або другий (магістерський) рівень вищої освіти; як правило, стаж роботи не менше 1 року.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини