Вакансії

Головний консультант сектору  проєктів міжнародного співробітництва  відділу управління проектами

  • Посадові обов’язки:
  1. Бере участь у здійсненні заходів щодо адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу під час реалізації міжнародного співробітництва Центру.
  2. Бере участь у підготовці та забезпеченні погодження технічних завдань, планів та звітів за результатами співпраці щодо діяльності міжнародних проєктів МТД.
  3. Бере участь в опрацюванні матеріалів, які надходять від іноземних установ, міжнародних організацій, тощо та підготовці відповідних пропозицій.
  4. Бере участь у стратегічному плануванні діяльності Центру в рамках покладених на Сектор завдань.
  5. Підтримує контакти Центру із міжнародними організаціями, іноземними установами та бере участь у заходах у рамках цього співробітництва, їх підготовці та організації у межах компетенції Сектору.
  6. Допомагає у встановленні взаємодії з міжнародними організаціями – донорами щодо підготовки проєктних документів, технічних завдань та планів реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги.
  7. Готує, опрацьовує та забезпечує погодження технічних завдань, планів та звітів за результатами діяльності проєктів МТД.
  8. Здійснює організацію та підготовку зустрічей, нарад, семінарів, тренінгів та інших комунікативних заходів в рамках проєктів МТД.
  9. Бере участь в організації засідань наглядових рад проєктів МТД.
  10. Бере участь у межах компетенції у діяльності дво- і багатосторонніх комісій, інших міжнародних організацій, проєктів, програм та інституцій.
  11. Бере участь у забезпеченні в установленому порядку взаємодії з відповідними міжнародними організаціями та їх представництвами в Україні.
  12. Бере участь в організації взаємодії з виконавцями проєктів щодо планування діяльності та поточного управління проєктами і забезпеченні відповідності результатів проєктів МТД потребам та пріоритетам Центру і НАДС.
  13. Готує аналітичні та звітні матеріали щодо поточних проєктів МТД Центру, у тому числі в рамках підготовки квартальних та річних звітів Центру і НАДС.
  14. Сприяє взаємодії структурних підрозділів НАДС та Центру з проєктами МТД.
  15. Готує матеріали для розміщення на офіційному веб-сайті Центру, забезпечує їх переклад.
  16. Бере участь у розробці нормативно-правових та методичних документів НАДС, Центру з питань співпраці з міжнародними проєктами.
  17. Надає методично-консультативну допомогу з питань співпраці з проєктами МТД та міжнародними програмами.
  18. Здійснює систематизацію та веде облік документації Сектору.
  19. У межах компетенції виконує інші обов’язки, що випливають з покладених на Сектор завдань.

 

Оплата праці: 

посадовий оклад згідно штатного розпису,

+надбавка, премії

 

            Обов'язкові вимоги:

Головний консультант повинен мати перший (бакалаврський) або другий (магістерський) рівень вищої освіти; як правило, стаж роботи не менше 1 року та досвід роботи у сфері міжнародних відносин і співробітництва.

 

 

 

Головний консультант сектору  співробітництва в рамках НАТО відділу управління проектами

  • Посадові обов’язки:

1.Бере участь у здійсненні заходів щодо адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу під час реалізації міжнародного співробітництва Центру.

  1. Бере участь у розробленні та здійсненні заходів щодо реалізації державної політики в сфері євроатлантичної інтеграції, співробітництва з НАТО.
  2. Бере участь у розробленні проєктів нормативно-правових актів у сфері євроатлантичної інтеграції, співробітництва з НАТО, проведенні аналізу та адаптації національного законодавства до нормативних положень НАТО.
  3. Бере участь у розробленні національних і галузевих програм, концепцій, планів заходів тощо з євроатлантичної інтеграції України.
  4. Бере участь у розробленні, моніторингу та оцінюванні результатів виконання річних національних програм під егідою Комісії Україна – НАТО.
  5. Бере участь у підготовці та забезпеченні погодження технічних завдань, планів та звітів за результатами співпраці щодо діяльності міжнародних проєктів МТД та використання допомоги НАТО.
  6. Бере участь в опрацюванні матеріалів, які надходять від іноземних установ, міжнародних організацій, тощо та підготовці відповідних пропозицій.
  7. Бере участь у стратегічному плануванні діяльності Центру в рамках покладених на Сектор завдань.
  8. Бере участь у забезпеченні в межах компетенції виконання завдань і заходів, визначених річними національними програмами співробітництва Україна-НАТО, іншими нормативно-правовими актами та документами у сфері євроатлантичної інтеграції України.

10. Бере участь у забезпеченні координації Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони (далі - Програма), зокрема у:

-                        внесенні пропозицій до Плану заходів Програми на відповідний рік
(далі - План);

-                        організації проведення заходів Програми, визначених Планом;

-                        організації та проведенні засідань Координаційної групи з питань реалізації Програми;

-                        забезпеченні міжвідомчої координації між органами державної влади, навчальними закладами та науковими установами сектору безпеки і оборони, залученими до реалізації Програми;

-                        проведенні оцінки заходів Програми та підготовці пропозицій за результатами оцінки щодо підвищення їх ефективності;

-                        підготовці аналітичних та звітних матеріалів щодо реалізації Програми;

-                        внесенні пропозицій щодо підвищення ефективності реалізації Програми;

-                        проведенні засідань, нарад, робочих груп з питань реалізації заходів Програми.

11. Підтримує контакти Центру із міжнародними організаціями, іноземними установами та бере участь у заходах у рамках цього співробітництва, їх підготовці та організації у межах компетенції Сектору.

12. Допомагає у встановленні взаємодії з міжнародними організаціями – донорами щодо підготовки проєктних документів, технічних завдань та планів реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги.

13. Готує, опрацьовує та забезпечує погодження технічних завдань, планів та звітів за результатами діяльності проєктів МТД.

14. Здійснює організацію та підготовку зустрічей, нарад, семінарів, тренінгів та інших комунікативних заходів в рамках проєктів МТД та співробітництва з НАТО.

15. Бере участь в організації засідань наглядових рад проєктів МТД.

16. Бере участь у межах компетенції у діяльності дво- і багатосторонніх комісій, інших міжнародних організацій, проєктів, програм та інституцій.

17. Бере участь у забезпеченні в установленому порядку взаємодії з відповідними міжнародними організаціями та їх представництвами в Україні.

18. Бере участь в організації взаємодії з виконавцями проєктів щодо планування діяльності та поточного управління проєктами і забезпеченні відповідності результатів проєктів МТД потребам та пріоритетам Центру і НАДС.

19. Готує аналітичні та звітні матеріали щодо поточних проєктів МТД Центру, у тому числі в рамках підготовки квартальних та річних звітів Центру і НАДС.

20. Сприяє взаємодії структурних підрозділів НАДС та Центру з проєктами МТД та в рамках співробітництва з НАТО.

21. Готує інформаційно-аналітичні довідки, матеріали (у т. ч. до засідань двосторонніх органів з питань співробітництва між Україною та НАТО).

22. Готує матеріали для розміщення на офіційному веб-сайті Центру, забезпечує їх переклад.

23. Бере участь у розробці нормативно-правових та методичних документів НАДС, Центру з питань співпраці з міжнародними проєктами.

24. Надає методично-консультативну допомогу з питань співпраці з проєктами МТД, міжнародними програмами та використання допомоги НАТО.

25. Здійснює систематизацію та веде облік документації Сектору.

26. У межах компетенції виконує інші обов’язки, що випливають з покладених на Сектор завдань.

 

                          Оплата праці: 

посадовий оклад згідно штатного розпису,

+надбавка, премії

 

                          Обов'язкові вимоги:

Головний консультант повинен мати перший (бакалаврський) або другий (магістерський) рівень вищої освіти; як правило, стаж роботи не менше 1 року та досвід роботи у сфері міжнародних відносин і співробітництва.

 

 

 

 

 

 Головний консультант відділу сприяння впровадженню нових стандартів і процедур діяльності центральних органів виконавчої влади

 

  • Посадові обов’язки:
  1. Бере участь у підготовці пропозицій щодо формування державної політики та розробленні проєктів нормативно-правових актів у сфері державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, їх адаптації до стандартів Європейського Союзу, проведенні реформи державного управління і розвитку державних інституцій у контексті європейської інтеграції України.
  2. Бере участь у розробленні проєктів законодавчих та інших нормативно-правових актів з питань, що відносяться до сфери компетенції Відділу.
  3. Здійснює пошук та узагальнення інформації щодо міжнародного досвіду та кращих практик у сфері державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.
  4. Аналізує та готує інформаційно-аналітичні матеріали щодо міжнародного досвіду і кращих практик за напрямами діяльності Відділу.
  5. Готує документи і матеріали, необхідні для роботи начальника Відділу та його заступника.
  6. За дорученням начальника Відділу та його заступника складає листи, запити, інші документи, готує відповіді авторам листів.
  7. Надає консультативну допомогу працівникам Центру та держаним органам (установам) з питань, що відносяться до сфери компетенції Відділу.
  8. Виконує роботу з підготовки засідань і нарад, які проводить начальник Відділу та його заступник (збирає необхідні матеріали, повідомляє учасників про час і місце проведення, порядок денний тощо).
  9. Бере участь в організації та проведенні комунікативних заходів з питань, що відносяться до сфери компетенції Центру.
  10. Забезпечує своєчасну та якісну обробку інформаційних, аналітичних та звітних матеріалів, що відносяться до компетенції Відділу.
  11. У межах компетенції виконує інші обов’язки, що випливають з покладених на Відділ завдань.

 

Оплата праці: 

посадовий оклад згідно штатного розпису,

+надбавка, премії

 

            Обов'язкові вимоги:

Головний консультант повинен мати перший (бакалаврський) або другий (магістерський) рівень вищої освіти; як правило, стаж роботи не менше 1 року.

 

Головний консультант відділу публікацій

Посадові обов’язки:

  1. Аналізує та готує інформаційно-аналітичні матеріали щодо міжнародного досвіду і кращих практик за напрямами діяльності Відділу.
  2. Готує документи і матеріали, необхідні для роботи начальника Відділу та його заступника.
  3. За дорученням начальника Відділу та його заступника складає листи, запити, інші документи, готує відповіді авторам листів.
  4. Надає консультативну допомогу працівникам Центру та держаним органам (установам) з питань, що відносяться до сфери компетенції Відділу.
  5. Виконує роботу з підготовки засідань і нарад, які проводить начальник Відділу та його заступник (збирає необхідні матеріали, повідомляє учасників про час і місце проведення, порядок денний тощо).
  6. Бере участь в організації та проведенні семінарів, тренінгів, конференцій та інших комунікативних заходів з питань, що відносяться до сфери компетенції Центру.
  7. Бере участь у підготовці пропозицій щодо формування та реалізації єдиної державної політики у сфері державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, їх адаптації до стандартів Європейського Союзу.
  8. Виготовляє скетч-макети, ескізи та їх комп’ютерне макетування.
  9. Готує оригінал-макети до друку, здійсненює комп’ютерної верстки.
  10. Розробляє графічні дизайни-макети, обробляє графічні зображення, ілюстрації, друковану продукцію.
  11. Виробляє та здійснює монтаж відео- та мультимедійних матеріалів у межах своєї компетенції.
  12. Формує, розміщує та оновлює інформацію на веб-сайті Центру у межах своєї компетенції.
  13. Бере участь в організації та проведенні круглих столів, семінарів, конференцій, виставок та інших заходів, в тому числі міжнародних, у межах своєї компетенції.
  14. Висвітлює у ЗМІ інформацію про заходи Центру у межах своєї компетенції.
  15. Розробляє та бере участь у розробленні проектів нормативно-правових актів з питань, що відносяться до сфери компетенції Відділу, відповідно до завдань та напрямів діяльності НАДС і Центру.
  16. Забезпечує своєчасну та якісну обробку інформаційних, аналітичних та звітних матеріалів, що відносяться до компетенції Відділу.
  17. У межах компетенції виконує інші обов’язки, що випливають з покладених на Відділ завдань.

Оплата праці:

посадовий оклад згідно штатного розпису,

+надбавка, премії

 

   Обов'язкові вимоги:

Головний консультант повинен мати перший (бакалаврський) або другий (магістерський) рівень вищої освіти; як правило, стаж роботи не менше 1 року.

 

 

Головний консультант відділу нормативно-правової роботи та юридичного забезпечення

 

 Посадові обов’язки:

  1. Забезпечує правильне застосування в Центрі нормативно-правових актів та інших документів, подає пропозиції щодо вирішення правових питань, пов'язаних з діяльністю Центру.
  2. Розробляє та бере участь у розробленні проектів нормативно-правових актів з питань, що відносяться до сфери компетенції Центру.
  3. Проводить юридичну експертизу проектів актів та інших документів, підготовлених структурними підрозділами Центру, погоджує (візує) їх за наявності віз керівників заінтересованих структурних підрозділів або осіб, що їх заміщують. У разі виявлення невідповідності проекту акта чи іншого документа вимогам законодавства подає заінтересованому структурному підрозділу вмотивовані пропозиції щодо приведення його у відповідність із законодавством.
  4. Бере участь перегляді згідно з його компетенцією актів та інших документів з метою приведення їх у відповідність із законодавством.
  5. Інформує начальника Відділу про необхідність вжиття заходів для внесення змін до актів та інших документів, визнання їх такими, що втратили чинність, або скасування.
  6. Бере участь в організації роботи, пов'язаної з укладенням договорів (контрактів), у їх підготовці та здійсненні контролю за виконанням, дає правову оцінку проектам таких договорів (контрактів). Проекти договорів (контрактів) погоджуються (візуються) головним консультантом за наявності віз керівників заінтересованих структурних підрозділів або осіб, що їх заміщують.
  7. Бере участь у забезпеченні захисту майнових прав і законних інтересів Центру в разі невиконання чи неналежного виконання договірних зобов'язань.
  8. Бере участь в організації претензійної та позовної роботи, проводить аналіз її результатів.
  9. Здійснює контроль за дотриманням структурними підрозділами встановленого в Центрі порядку пред'явлення і розгляду претензій.
  10. Сприяє своєчасному вжиттю заходів до усунення порушень, зазначених у документах прокурорського реагування, судових рішеннях, відповідних документах правоохоронних і контролюючих органів.
  11. Подає начальнику Відділу:

-         пропозиції щодо удосконалення правового забезпечення діяльності Центру;

-         висновки стосовно правомірності списання матеріальних цінностей, дебіторської заборгованості, непродуктивних витрат та правову оцінку фактам нестач, крадіжок, безгосподарності, випуску недоброякісної продукції, псування майна.

  1. Розглядає матеріали про відшкодування матеріальної шкоди за рахунок винних осіб, що готуються відповідними структурними підрозділами на основі економіко-правового аналізу даних бухгалтерського обліку і статистичної звітності, інших документів фінансово-господарської діяльності Центру та матеріалів перевірок, проведених правоохоронними і контролюючими органами.
  2. Сприяє дотриманню законності у реалізації прав трудового колективу Центру під час вирішення виробничих та соціальних питань.
  3. Разом із заінтересованими структурними підрозділами Центру бере участь у підготовці заходів щодо зміцнення трудової дисципліни, забезпечення охорони праці.
  4. Надає правову допомогу працівникам Центру, які потребують соціального захисту.
  5. Забезпечує правильне застосування норм трудового, житлового, пенсійного та іншого законодавства, що стосуються прав і законних інтересів працівників Центру, подає пропозиції начальнику Відділу щодо поновлення порушених прав.
  6. Веде облік актів законодавства і міжнародних договорів України, забезпечує підтримання їх у контрольному стані та зберігання.
  7. Збирає інформацію про офіційне оприлюднення актів законодавства в друкованих виданнях.
  8. Організовує і проводить роботу, спрямовану на підвищення рівня правових знань працівників Центру, роз'яснює практику застосування законодавства, надає консультації з правових питань.
  9. Надає правову допомогу в процесі створення, освоєння та впровадження науково-технічних розроблень, новітніх технологій, а також у здійсненні заходів щодо поліпшення якості продукції, робіт, послуг.
  10. У межах компетенції виконує інші обов’язки, що випливають з покладених на Відділ завдань.

 

                        Оплата праці:

посадовий оклад згідно штатного розпису,

+надбавка, премії

 

                        Обов'язкові вимоги:

Головний консультант повинен мати перший (бакалаврський) або другий (магістерський) рівень вищої юридичної освіти; як правило, стаж роботи не менше 1 року та досвід роботи у сфері юриспруденції.

 

 

 

 

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини